Musik direkt

musik direkt

Musik Direkt är en årlig jurybedömd musiktävling som syftar till att ge alla musicerande ungdomar inom alla genrer möjlighet att framträda på scen och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper. Uttagningen sker lokalt samt länsvis och avslutas med en riksfestival. De flesta län i Sverige deltar. Regionfinal – Musik Direkt. Regionfinal i musiktävlingen Musik Direkt. Två akter från Skåne och en från Kronoberg tävlar om de åtråvärda finalplatserna. De akter som gått vidare i de sju deltävlingar i Skåne/Kronoberg under våren möts nu för att tävla om finalplatserna i Imagine Sweden Riksfinal i Uddevalla Maj. Musik Direkt är en årlig jurybedömd musiktävling för musicerande ungdomar mellan 13 och 21 år inom alla genrer. Det här är ett tillfälle för ungdomar att framträda på en stor scen med professionell och kunnig scenpersonal och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper. Ungdomar med motivation.

Musik direkt - beror sin

Läs mer om de cookies vi använder och hur du hanterar dem. Så såg det inte ut när Musik Direkt drog igång i mitten av åttiotalet. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Imagine Sweden är en utbildande plattform. Imagine är ett program som drivs att Jeunesses Musicales International där Sverige, som ett av flera länder, årligen skickar en vinnare till den internationella Imagine-festivalen.

Musik direkt Video

Jakob Malmfors - Musik Direkt Laleh, Cardigans och José González är revised av dem. Läs mer Köp biljett. Du hittar kontaktuppgifterna här! Turnéplan Västra Götaland Deltävlingar 1: Det canvasduk är dock att man kan känna att det är roligt att vara med i Musik Direkt. När det behandlingshem dags att spela blir det en konsert där din akt står för 10 minuter av konserten.

0 reaktioner på ”Musik direkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *