Olika gåtor

olika gåtor

Just barn har en förmåga att tänka utanför boxen på ett helt annat sätt än vad vuxna gör. Därför kan ditt barns svar på barngåtorna vara lite annorlunda än vad dina svar kanske är. Dock vill vi faktiskt sticka ut hakan och säga att vår erfarenhet är att barn har bättre svar på gåtorna än vad vuxna har. Testa själv och se om du. 7 kluriga gåtor din måndagströtta hjärna inte har svaret på. Låt hjärnan göra en rivstart efter helgen med de här kluriga gåtorna! Nu kör vi! Följ oss på Lajkat bakom kulisserna varje dag! annons_snap_ DelaDela på Facebook Skicka i Messenger Dela på WhatsApp FöljFölj på Snapchat. Heta artiklar. Hetast just nu. Vi har sammanställt de gåtorna vi tycker är extra bra och samlat dem här. Vad är en bra gåta? Det är helt enkelt gåtor som vi tycker är extra roliga, extra bra eller bara awesome av någon anledning. Vad säger den engelska salladen, när man öppnar kylskåpsdörren? Visa svar.

Olika gåtor - Kia

Du kan kasta det över gården, Du kan kasta det ner i brunnen och över en flygande svala, men ändå behålla det. Vad säger den engelska salladen, när man öppnar kylskåpsdörren? Se svar På frågan hur stavas ordet Ja. Varje dotter har en bror. Se svar Då den är full. olika gåtor

Olika gåtor - 3dr

Med vad börjar natten och slutar dagen? Gåtor För Barn - De lite Enklare 1. Ett ägg behöver tio minuter för att bli hårdkokt. Se svar Båda säger Brum-Brum. Tänk på en spade.

0 reaktioner på ”Olika gåtor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *