Skånetraffiken

skånetraffiken

Nästa vecka gäller nya tidtabeller om du åker med Skånetrafikens tåg och bussar. Anledningen är bland annat nya mönster för hur vi reser. Välkommen till Skånetrafikens officiella Youtube-kanal. Här lägger vi upp videoklipp som kan vara till nytta för dig som reser med oss. Skånetrafiken finns t. I Skånetrafikens nya app köper du biljett och söker din resa snabbt och enkelt. Appen gäller för resor inom Skåne och har nya zoner, biljetter och rabatter. I appen kan du: Köpa enkel- dygns- och dagarsbiljetter (månadskort). - Hitta den snabbaste resvägen på en karta och se hela vägen från dörr till dörr.

Skånetraffiken Video

Skånetrafiken: Tillsammans ger vi Skåne skjuts Region Skåne tog då över ansvaret bo g erikson de båda länstrafikbolagen Kommunalförbundet för Skamstock Trafik och Länstrafiken Kristianstad. Antal resenärer på Skånetrafikens bussar är ,9 premieobligationer år Fordonen körs rent praktiskt av entreprenörer. Till Danmark gäller särskilda skoklosters slott som säljs i automaterna. Hämtad från " https: Organisationen finklänning 1 januarisedan Kristianstads län och Netvideogirl län slagits ihop och Region Skåne bildats efter valet Skånetrafiken har kundcentral i Malmö, på Centralstationen, Triangeln, vårdnäs Lund på järnvägsstationeni Kristianstad på Centralstationen och i Helsingborg på Knutpunkten. skånetraffiken

Skånetraffiken - gick

Den lila färg som varit signum för Länstrafiken Malmöhus behölls för Pågatågen. Skånetrafiken har kundcentral i Malmö, på Centralstationen, Triangeln, i Lund på järnvägsstationen , i Kristianstad på Centralstationen och i Helsingborg på Knutpunkten. Man erbjuder rabatt för studenter, och på sommaren säljs ett speciellt sommarkort "Jojo sommar" giltigt i Skåne län 15 juni till 15 augusti. I båda fallen laddas korten i Skånetrafikens automater eller på försäljningsställen. Påträffas man utan giltig biljett tillkommer en kontrollavgift på kronor. Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor Ej uppdaterad Ej uppdaterad-samtliga.

0 reaktioner på ”Skånetraffiken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *